sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Ziua Plictiselii


Autor: Motănel

Bai, voi stiti ce zi e azi? Da, e sambata! Si m-am trezit tarziu si fara chef. Si ce sa vezi... nimic nou, pe nicaieri. Adica... aceeasi iarna stupida cu ploaie si ninsoare si vant, aceleasi magazine cu reduceri de pana la 50% (dintr-un pret de 150%, evident), nici un tanc pe strada (or fi toti la gradinita) si mare lene pe sistem.
Ati observat cum la noi orice este posibil? Numai la noi gasesti preturi reduse cu pana la 50%, in vreme ce altii au reduceri de la 50%... ca sa nu mai vorbim de marfa, care oricum nu ar merita nici macar 5% din pretul redus in majoritatea cazurilor... Iar daca marfa din magazine nu va atrage, nicio problema – sunt destule cafenele, baruri, shaormerii si pizzerii in zona, dati navala!
Ieri a fost mare zarva la stiri: elevi de liceu prinsi in barurile de langa liceu, chiulind! Tragedie, nu alta! Cine s-ar fi asteptat sa ii gaseasca tocmai acolo!? Probabil ca au vrut sa lase locul liber pentru clasa 0. 0 cred ca vine de la coeficientul de inteligenta al cui a inventat aceasta clasa, pentru ca in rest, nu vad cine ar avea nevoie de o nulitate. Insa exista totusi o explicatie: paradoxul romanesc. Adica... in Romania se tot anunta ca dupa 1989 natalitatea a scazut dramatic, insa ce sa vezi – in gradinite, scoli si licee nu ai loc sa iti inscrii copiii, ca sunt toate grupele, clasele si ce or mai fi, prea aglomerate! Nu-i nimic, trebuie sa mai manance si aia de la scolile private, nu-i asa?
In alta ordine de idei... cred ca am nevoie de pisiholog. Da, oamenii au psihologi, pisicile au... pisihologi. Daca stiti vreunul bun, poate imi faceti si mie lipeala, ca prea ma bat gandurile de la o vreme si as vrea sa mai echilibrez putin scorul. Nu de alta, dar ar fi pacat sa va las prada plictiselii. Insa pana atunci... sunt eu prea plictisit, asa ca va las. Pe data aviatoare!

///otanel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu